Runnerz.nlReview

Runnerz.nl Overzicht

Runnerz.nl Mogelijkheden

  • Wedden op Paardesport
  • Live Streams
  • Website in het Nederlands
  • 100% legaal in Nederland

Mogelijkheden

Website: Runnerz.nl
Website URL www.runnerz.nl
Land: Nederland
Bonus Info: 10 Euro welkomstbonus
Storten doormiddel van: iDeal, Visa, Mastercard, Paysafecard
Uitbetalen door middel van: Bankoverschrijving
Vergunning in NL: JA, 100% legaal in Nederland
Speel Nu: Meld je nu aan en pak de bonus!

Screenshots

Screenshot 1

Volledig Review

10 euro bonus bij Runnerz.nlRunnerz.nl

Runnerz.nl is de enige Nederlandse website waar Nederlandse bezoekers 100% legaal kunnen wedden op de spannendste paardenraces uit het binnen- en buitenland. Runnerz beschikt over een vergunning van de Kansspelautoriteit voor het aanbieden van online weddenschappen op paardenraces.

€ 10,- Bonus voor nieuwe klanten

Daarnaast biedt Runnerz.nl haar nieuwe klanten de snelste en makkelijkste online bonus aan. Wanneer uw bezoeker namelijk als nieuwe speler een account aanmaakt, ontvangt hij bij zijn eerste storting direct een bonus van € 10,-! Moet uw bezoeker bij andere kansspelaanbieders meerdere keren storten of spelerspunten verdienen, bij Runnerz.nl ontvangt hij direct zijn bonus!

Runnerz.nl betaalt het meeste van alle kansspelen terug aan de speler, wel 72% van de inzet! En door te beschikken over alle (gewenste) informatie op geordende wijze en de mogelijkheid om races live te volgen, biedt Runnerz.nl haar klanten de wed-ervaring die nergens anders te vinden is!

Live streams

Deelnemers van Runnerz.nl kunnen iedere keer voor een dag de livestreams van de paardenraces gratis krijgen nadat zij €5 hebben gespeeld.

» Ga naar de website van Runnerz.nl