Online Bookmakers

Voorspelt u graag een sportwedstrijd of wilt u bijvoorbeeld wedden op paardensport? Dit is momenteel in Nederland mogelijk op een legale manier. Hoewel er honderden verschillende bookmakers zijn op internet zijn er maar enkele in Nederland met een vergunning van de Kansspelautoriteit. Als straks de nieuwe wet is goedgekeurd door de kamer dan komen er verschillende grote internationale bookmakers bij in Nederland.

Legale online bookmakers in Nederland

Runnerz.nl

Runnerz.nl is de enige Nederlandse website waar uw bezoekers legaal kunnen wedden op de spannendste paardenraces uit het binnen- en buitenland.

€ 10,- Bonus
Daarnaast biedt Runnerz.nl haar nieuwe klanten de snelste en makkelijkste online bonus aan. Wanneer uw bezoeker namelijk als nieuwe speler een account aanmaakt, ontvangt hij bij zijn eerste storting direct een bonus van € 10,-! Moet uw bezoeker bij andere kansspelaanbieders meerdere keren storten of spelerspunten verdienen, bij Runnerz.nl ontvangt hij direct zijn bonus!

Runnerz.nl betaalt het meeste van alle kansspelen terug aan de speler, wel 72% van de inzet! En door te beschikken over alle (gewenste) informatie op geordende wijze en de mogelijkheid om races live te volgen, biedt Runnerz.nl haar klanten de wed-ervaring die nergens anders te vinden is!

Live streams
Deelnemers van Runnerz.nl kunnen iedere keer voor een dag de livestreams van de paardenraces gratis krijgen nadat zij €5 hebben gespeeld.